Terassmarkis

I ett Sverige med osäkert väder är en terassmarkis den ultimata markisen. Markisen är mycket vanlig på uteplatser för att skydda från både solskydd och lättare regn. En terassmarkis är skillnaden mellan att ha en riktigt bra uteplats och en bra uteplats!

Terassmarkisens huvudsyfte är att skydda från solens strålar. Till skillnad från fönstermarkisen vars syfte är att skugga ett rum, har terassmarkisen två syften. Den skall skugga terassen men också rummet innanför terassen. Med en terassmarkis blir terassen som ett extra rum och rummet innanför håller en lägre temperatur. Man slipper även störande solljus om man till exempel sitter vid datorn. Skuggan ger även ett behagligare inomhusklimat vilket innebär att man kan skära ner på luftkonditioneringen.

Snygg och praktisk!

En terassmarkis kan snygga upp din fasad och är ett fräscht inslag oavsett om du väljer en matchande eller mer utstickande färg. Dessutom skyddar din markis från insyn om du har nyfikna grannar.

Kvalitetsmarkiser

Skillnaden är stor om du köper en budget- eller kvalitetsmarkis. De flesta markiser klarar inte häftigt regn eller andra tuffa väderförhållanden men väljer du att investera i svensk kvalitetsmarkis klarar den oftast regn. Hur mycket regn en markis tål är dock oerhört svårt att säga, men utgå från ditt sunda förnuft.

Välkommen

Gilla oss på facebook och sprid vårt budskap!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)